Whoppa: eersteklas in tweedehands design & kunst

Whoppah is een nieuwe online marktplaats voor de tweedehands spullen van het hogere segment. De marktplaats is er ook voor zakelijke gebruikers zoals antiekwinkels en internationale kunst- en meubelhandelaren. De marktplaats brengt designers, antiquairs en kunstenaars bij elkaar voor directe verkoop aan particulieren of andere zakelijk belangstellenden.

Van kunst tot de kinderkamer en van modern tot antiek.

  • De beste kwaliteit. Altijd gecheckt.
  • Geverifieerde kopers verkopers
  • Veilig betalen via iDeal en thuisbezorgd

Whoppah brengt het mooiste design aanbod van consumenten en professionele verkopers in Europa samen op één platform. Bij Whoppa zijn moderne design meubels, vintage klassiekers en een diversiteit aan kunst beschikbaar. Het aanbod wordt uitgebreid gecontroleerd, veilig handelen wordt gewaarborgd en biedt gemak en met een koerier die verkopen ophaalt en brengt. Met een uniek aanbod van meer dan 1.000 professionele verkopers en duizenden particulieren is Whoppah al voor meer dan een miljoen gebruikers de schatkamer van het internet.

Wie is de eigenaar van Whoppah?

Whoppah is opgericht door Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts met het doel om mensen te stimuleren en te faciliteren in het eenvoudig online handelen in tweedehands design en kunst.

Het bedrijf spint garen bij de coronacrisis, omdat thuisblijvers graag mooie spullen kopen. De uitbraak van het coronavirus heeft ook bij Whoppah tot veel meer klanten geleid. Grote groepen Nederlanders richten zich veel meer op zaken in en rondom hun huis.